Månedlige arkiver: oktober 2024

Basar på Ulsteinvik bedehus 26 okt.

Ulsteinvik Indremisjon inviterer til den årlege basaren i Ulsteinvik bedehus komande laurdag 26 okt.

Dettte året er basaren flytta fram til kl.16.00. Dette er gjort for at det ikkje skal bli for seint for barnefamiliane, og mange eldre likar heller ikkje at starttidspunktet for basaren blir for seint på ettermiddagen.Ulsteinvik bedehus er over hundre år gammalt, og behovet for renovering av det gamle bedehuset er stort.

Dei siste åra har særleg straumprisane auka, og det er derfor også viktig at ein maktar å samle inn nok midlar til drifta gjennom året.

Kvar veke skjer det mange aktivitetar. Det er eit tilbod til barn og unge i bedehuset, og dei ulike misjonsorganisasjonane har sine samlingar gjennom året.

Det blir sal av årar på basaren. Trekking av ei loddbok med mange fine gevinstar.

Sal av smørbrød og kaker står på programmet. Marita Stang held andakt denne ettermiddagen, og ho vil også finne fram fleire gode barnesongar.

På fredag ettermiddag mellom kl.16.00 og 18.00(dagen før basaren) er det høve til komme til bedehuset med gevinstar.Sjå annonse om basaren i Vikebladet i dag!

Vel møtt alle til basaren i bedehuset komande laurdag.

Ulsteinvik Indremisjon

Ulsteinvik Indremisjon: 4137.30.22703 Ulsteinvik Indremisjon, vipps: 118691 Ulsteinvik bedehus: 4137.30.11434:

MISJON SAREPTA TIL ULSTEINVIK

Komande laurdag 18 okt. kl. 18.00 får Ulsteinvik bedehus besøk av Misjon Sarepta.

Denne organisasjonen er berre ti år gammal, men driv allereide eit omfattande arbeid. Mesteparten av arbeidet til Misjon Sarepta skjer i Spania. Her driv ein bibelsenteret Centro Sarepta i nærleiken av Alicante.

Her i byen Alfaz del Pi driv ein bibelskule og støttar hjelpearbeid mellom ulike grupper. På solkysten av Spania er sjølvsagt dei fleste spanjolar, men her er også mange innvandrarar frå det nordlege Afrika som treng hjelp. Dei kjem til Spania for å finne arbeid. I kommunen der Centro Sarepta ligg, bur sju tusen nordmenn. Mange av desse har liten kontakt med heimlandet, og mange av dei har stort behov for hjelp.

Det er få evangeliske kyrkjer i Spania, og Misjon Sarepta sender forkynnarar til fleire byar i landet.I dei nordiske landa reiser mange forkynnarar frå Misjon Sarepta med evangeliet.

Denne laurdagen er det Hans Bergane som kjem på besøk. Forkynnarane bruker ofte bubil når dei besøker bygdene. Bergane var for nokre veker sidan utsett for ei ulykke med bubilen. Øvst i Setesdalen kolliderte han i 80 kilometer med ei elgku på 200 kilo. Bubilen blei totalvraka, og elgen måtte avlivast. Som ved eit under slapp Bergane frå ulykka utan skader.

På laurdagskvelden i Ulsteinvik bedehus vil Hans Bergane forkynne med tema frå Salme 25 i Bibelen.

Musikklaget God Bodskap vil synge til oss, og det blir også tid til ei matøkt rundt kaffeborda.

Vel møtt til ein hyggeleg haustkveld i bedehuset.

Sjå annonse i Vikebladet på fredag 18.okt.

Sareptas Vipps-nummer er 11616.

Når du gir en gave til Sareptas arbeid via Vipps vil vår logo komme opp.

Misjon Sarepta

__________________

Ulsteinvik bedehus

laurdag 19.oktober kl.18.00:

Hans Bergane talar

Song av God Bodskap

Servering

Misjon Sarepta